Jordgubbsmousse
God och somrig jordgubbsmousse för tårtfyllning eller snabb och enkel dessert.
60g eller storpack 500g.
En förpackning om 60g är perfekt för 3dl grädde till ett lager tårtfyllning i en tårta på diameter 25cm.
Levereras i vår nya miljösmarta förpackning!
Läs mer om våra förpackningar på vår blogg.
Ina tipsar:
* För en somrig tårta, kombinera med citronmousse.
* Hacka gärna i lite färska jordgubbar i din jordgubbsmousse. Det ger konsistens och tuggmotstånd. Det smakar dessutom ljuvligt!
Så här gör du moussen på bara någon minut:
Vispa 3dl grädde mjukt.
Blanda pulvret med 1 dl vatten och vispa ner i grädden.
Vispa till önskad konsistens.
För dessert: Öka gräddmängden till 4,5dl.
Låt stå kallt 2-3h.
Ingredienser: Socker, maltodextrin, gelatin, glykossirap, torkade jordgubbar, surhetsreglerande medel (citronsyra), aromämne, rödbetspulver, modifierad stärkelse, fruktos, salt.
Kan innehålla spår av mjölk, ägg, nötter/mandel, vete och soja.
Detta då de packas i lokaler där dessa livsmedel förekommer.