Kontakt

Undrar ni över någonting, eller bara har något på hjärtat som ni vill dela med oss? Skicka då över ett mail eller ring till Dreamcakes!

Dreamcakes
Det var en gång en dröm...

Det som började som en hobby utvecklades snabbt till ett företag.
Jag - som de flesta andra - började med att baka till släkt och vänner. Efter ett tag spred sig ryktet och vänner till mina vänner började höra av sig. Då var det dags att hitta något ställe att vara på.

I ett bageri i Båstad började drömmen. Där bakades och dekorerades det i Café Continentals lokaler. Där hölls också konsultationerna i ett par år innan vi fick vårt eget lilla bageri i Vallberga.

I april 2006 flyttade vi så in i våra nya bagerilokaler på Vingesgatan 1 i Laholm.

Pingsthelgen 2007 slog vår coffeeshop upp dörrarna och det blev fullt hus från första minuten. Aldrig hade vi väl kunnat ana strömmen av människor som aldrig sinade... Alla ville prova vårt goda kaffe och våra lite annorlunda bakverk!

På våren 2009 startade vi upp vår webshop. Härligt att se alla ordrar som trillar in lååååångt från lilla Laholm.
Vad kul att man kan nå världens alla hörn med sockerpasta, karamellfärger, ätbara bilder och allt annat vi har i vårt sortiment.

Utmärkelsen årets kvinnliga entrepenör tog jag emot 2009 och strax efter det vann jag "Laholmsbakelsen".

Efter 3 härliga år med allt för få timmar på dygnet, såldes cafédelen till Frida. En härlig tjej som fortsätter servera Dreamcakes läckra bakverk men nu under namnet "Milles". Ytterligare ett år gick och bageriet togs över av Annika med både tårtverkstad och bakning så att jag nu kan koncentrera mig på webshopen och få ut varor till alla er som - precis som jag - upptäkt hur kul det är med bakning och tårtdekoration!

Vi bloggar tips och ideér, delar med oss av recept vi använt under åren och visar hur ni får till blommor, kantdekor och får resultatet som du vill ha.
Och som grädde på moset bakar jag nu också bröllopstårtor och andra godsaker som serveras på Wapnö slotts bröllop, fest eller en slottsfika!

Välkomna till oss, vi tar väl hand om Er och Er tårta.

// Ina Pedersen, Dreamcakes No1

Ring

Det går naturligtvis bra att ringa till oss.

Du når oss på telefon:
0430-68 50 60.
Måndag - Torsdag: 10-17
(Helgfria)

Postadress

Dreamcakes
Ränneslövsvägen 12
312 50 Vallberga
 

Maila:
info@dreamcakes.se
Direkt till mig: ina@dreamcakes.se
 

Bankgiro: 5759-9284
Swish: 123 055 43 37
Org.nr: 7202154709
Innehar F-skattebevis

Följ oss på Facebook
Instagram
och Google+