Är du sugen på att driva din egen webshop?

Webshop till salu!

Som Du säkert sett, har jag nu bestämt mig för att avsluta mina 16 år med Dreamcakes. 
Jag har gjort en utförsäljning så mycket av lagret är borta och min tanke var att lägga ned allt, men så slog det mig  att en nätbutik som funnits i så många år som Dreamcakes har, med alla länkar, bilder, färdiga produkter som bara väntar på att klickas "aktivera" på, kanske skulle vara något för någon där ute att ta över och göra till "sitt eget"....
Så: Är DU sugen på att ta över staffettpinnen? Eller känner du någon som är?
 

arbeta hemifrån

Jag arbetar mycket på Wapnö slotts bageri numera, så den senaste tiden har jag valt att ha mitt lager hemma och i och med det arbetet hemmifrån på de tider jag kan och vill. Vill jag sitta på tidiga mornar så gör jag det. Är man en nattuggla är det inte heller ett problem. ;) 
En egen nätbutik som man kan sköta på de tider man vill och kunna bygga upp i den stil man själv känner att man vill ha... kan det vara något för dig?
 

arbeta hemmifrån

Så när lagret är borta, vad finns det då att ta över?
Jo, följande är uppbyggt och klart att aktivera vid övertagandet:

* Hemsida www.dreamcakes.se 
* Webshop med 928 inlagda produkter. Med ett enkelt klick kan de du vill ha i ditt sortiment aktiveras.
* Facebooksida med tillhörande följare där du når ut med budskap snabbt
* Instagramsida
* Sida på pinterest (ganska inaktiv får erkännas)
* Leverantörskontakter
* Kundernas kontaktuppgifter (naturligtvis enl GDPR)
* Nyhetsbrev med tillhörande mailadresser. (Även här är alla adresser godkända för mailutskick)
* Möjlighet att överta telefonnummer om så önskas

(Skulle det vara så att du vill ha några produkter hemma redan när du börjar, kan vi diskutera om du vill köpa till restlagret för en billig peng.)
 

extra inkomst

Jag vill vara tydlig med att detta inte är något heltidsarbete i dagsläget. Du kan (troligtvis) inte leva med bara Dreamcakes som arbete så som det ser ut i dagsläget, det kommer du att behöva arbeta upp!
Men Dreamcakes omsätter 6-siffrigt belopp och starten finns där, beställningarna kommer in regelbundet så länge du har varor att sälja.

Hur mycket du vill arbeta med nätbutik, blogginlägg och facebook/instagram avgör din inkomst.
Du kanske har ett jobb du trivs med men vill ha lite extra inkomst? Eller vill du kanske gå ner i tid på ditt "vanliga" jobb? Eller bakar du tårtor på beställning och vill komplettera med en nätbutik till de som bakar själv?

Ja, hur just din situation ser ut har jag naturligtvis ingen aning om, men är du sugen på att låta Dreamcakes leva vidare, så hör av dig!
Då jag på jobbet har degblandare, ugnar och fläktar som väsnas runt mig, är det alltid lättast att nå mig via mail. Jag lovar att svara så fort jag har möjlighet!

PS. Jag stänger ned Dreamcakes i månadsskiftet juli/augusti, men den kan aktiveras igen med ett enkelt "klick" under en tid framöver. Så ta kontakt snarast om du är intresserad! =)

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln