Dreamcakes.se logotype

Glitterfärger 25% Rabatt

Under peroden 25-30 mars har vi 25% rabatt på alla glitterfärger från Sugarflair.

Du applicerar med pensel - de är inte tänkt att knåda in i någon massa - utan är till för ytlig infärgning.
De är de bäst täckande färgerna jag stött på på marknaden!

Sätt på locket ordentligt då de snabbt torkar! Det är det som de ska göra, så det är ju bra när de väl är på plats... men kanske mindre bra om du missat sätta på locket på burken ordentligt!

Skulle olyckan vara framme, finns en "rejuvenator spirit" som du kan hälla i några droppar av. Då löses färgen upp igen och går att använda på nytt!

Ina tipsar:
Då du öppnar burken för första gången luktar färgen ganska skarpt.
Detta är ett ämne i färgen som avdunstar då den kommer i kontakt med luft och försvinner då. Färgen är fullt ätbar och har innehållsdeklaration. Skälet att jag berättar detta är att jag själv blev misstänksam om produkten kunde förtäras när jag kände doften första gången. Jag tog dock reda på fakta och min uppfattning ändrades. Prova gärna dessa härliga färger, de är de bästa jag någonsin träffat på för ytlig infärgning!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln